Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2019

Органами прокуратури Луганської області у суді доведено незаконність використання земель промислового призначення вартістю понад 6 млн грн

З’ясовано, що землекористувач після відчуження об’єктів нерухомого майна іншому суб’єкту господарювання не повернув до територіальної громади земельну ділянку, на якій вони розташовані, а Сєвєродонецька міська рада протягом тривалого часу не вживала належні заходи щодо її повернення.

З метою усунення виявлених порушень діючого законодавства місцевою прокуратурою до суду подано позов про зобов’язання  суб’єкта господарювання повернути до територіальної громади відповідну земельну ділянку.

Як результат, господарський суд Луганської області підтримав позовні вимоги прокурора та зобов’язав орендаря повернути до територіальної громади м. Сєвєродонецька земельну ділянку площею 1 га  вартістю понад 6 млн грн, що надасть можливість іншому суб’єкту господарювання належним чином оформити відповідні правовідносини, використовувати її на законних підставах та наповнювати місцевий бюджет.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 1751