Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2019

На Луганщині судитимуть чоловіка за спробу контрабанди сильнодіючих лікарських засобів до Російської Федерації

Розслідуванням встановлено, що раніше судимий мешканець Міловського району Луганської області придбав сильнодіючі лікарські засоби, що містять у своєму складі метандієнон, та  з метою збуту вказаних засобів на територію Російської Федерації намагався їх незаконно провезти через кордон.

Під час проходження митного контролю на митному посту Мілове» Луганської митниці ДФС України у березні 2019 року співробітниками Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митного посту проведено огляд транспортного засобу та виявлено у спортивній дорожній сумці 120 блістерів (по 20 таблеток у кожній) сильнодіючих лікарських засобів.

У подальшому вказаній особі було повідомлено про підозру у вчиненні зазначених кримінальних правопорушень.

Враховуючи щире каяття, зобов’язання сприяти правоохоронним органам та суду у викритті та кримінальному переслідуванні інших осіб, причетних до скоєння злочину, між підозрюваним та прокурором укладено угоду про визнання винуватості.

На даний час обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено до Міловського районного суду Луганської області для розгляду по суті.

Довідково: за вчинення вказаних злочинів особі загрожує до 7 років позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1965