Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2019

Прокурор Луганської області представив нового керівника Сєвєродонецької місцевої прокуратури

На підставі рекомендації Ради прокурорів України, наказом Генерального прокурора від 05 cерпня 2019 року старшого радника юстиції Олександра Валентиновича Голубова призначено на посаду керівника Сєвєродонецької місцевої прокуратури строком на п’ять років.

Вітаючи з призначенням, Володимир Янко зазначив: «Досвід роботи в органах прокуратури Луганської області допоможе новопризначеному керівнику  належно  виконувати прокурорські функції, сприятиме дотриманню конституційних прав та свобод громадян та законності в регіоні в цілому».



Плідної праці, сил та наснаги на новій посаді, результатів системної та ефективної роботи побажав Олександру Голубову очільник прокуратури Луганщини.

Довідково: Голубов Олександр Валентинович народився у 1975 році на Луганщині. Вищу освіту здобував в Луганському інституті внутрішніх справ МВС України та Національній академії прокуратури України.

Розпочав свою трудову діяльність в органах прокуратури у 1998 році. Обіймав керівні прокурорські посади у прокуратурі міста Стаханова (наразі м. Кадіївка), очолював прокуратури міста Кіровська (наразі м. Голубівка), міста Красний Луч (наразі м. Хрустальний) та прокуратуру Сватівського району.

З грудня  2015 року і дотепер працював начальником Сватівського відділу Старобільської місцевої прокуратури, старший радник юстиції.

Олександра Валентиновича Голубова нагороджено нагрудним знаком «Почесний працівник прокуратури України».

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2835