Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2019

У прокуратурі Луганщини відбулися урочистості до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

Участь у заході взяли заступники прокурора області, керівники структурних підрозділів, прокурори управлінь, відділів, представники  місцевих прокуратур.

Виконувач обов’язків прокурора Луганської області Олексій Смирнов, за дорученням прокурора  області Володимира Янка,  привітав колектив з визначними для країни датами.  Він зазначив, що сьогодні наша держава продовжує виборювати свою незалежність.

«Ми маємо памְ’ятати, що свобода нам дістається надто високою ціною. І вірити, що настане той день, коли прийде мир на нашу рідну землю», - зазначив Олексій Смирнов.

З нагоди державних свят відзначено кращих працівників нагрудними знаками «Почесний працівник прокуратури України» і  «За сумлінну службу  в органах прокуратури» від Генерального прокурора та оголошено подяки від прокурора Луганської області. Також в порядку заохочення прокурорам присвоєно класні чини.

Крім того, головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Віталієм Комарницьким  нагороджено працівників прокуратури знаком пошани «Захиснику Луганщини», почесними відзнаками «За розвиток регіону», листами подяки Луганської обласної державної адміністрації-обласної військово-цивільної адміністрації.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1586