Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2019

Прокурори діляться практичним досвідом зі студентами правових вишів (ФОТО)

Під час зустрічі зі слухачами розглянуто практичні аспекти та проблемні питання застосування у кримінальному провадженні інституту негласних слідчих (розшукових) дій та механізми забезпечення неухильного додержання прав людини при їх проведенні.

Окрему увагу прокурор приділив останнім змінам до Кримінального процесуального кодексу України та висновкам Верховного суду, що стосуються теми заняття. Також курсантам роз’яснено, яким чином процесуально оформлюються результати проведення НСРД, а також процедуру використання таких матеріалів в кількох кримінальних провадженнях одночасно.

За результатами заняття курсанти отримали практичні навички, які можуть бути ними використані в подальшій професійній діяльності.

Просвітницька та правоосвітня діяльність здійснюється працівниками прокуратури Луганської області в межах підтримання комунікації між відомствами започаткованої Генеральною прокуратурою України та Міністерством освіти і науки України на підставі спільного наказу від 13.10.2017 № 289/1375 «Про співпрацю та комунікацію між відомствами».

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 1765