Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.12.2019

Прокуратура Луганської області привітала дітей-сиріт з Днем Святого Миколая (ФОТО)

За ініціативи прокурора Луганської області працівники прокуратури завітали у кожний інтернатний заклад та привітали дітей, які не мають можливості отримати подарунки у родинному колі. На Луганщині сьогодні функціонує дев’ять шкіл-інтернатів, Лисичанський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та Луганський обласний будинок дитини №2. Загалом у них виховується понад 1300 дітей.

Від Святого Миколая прокуратура передала дітворі подарунки – спортінвентар, іграшки, розвиваючі та настільні ігри, оргтехніку, фрукти та солодощі.

Крім того, колективи Луганської місцевої прокуратури №2, Старобільської, Сєвєродонецької та Лисичанської місцевих прокуратур іграшками та смаколиками привітали зі святом вихованців будинків сімейного типу, дітей у прийомних, багатодітних та  малозабезпечених родинах,  а також дітей, які потрапили у складні життєві обставини.

Радість в очах дітей, їхні щирі посмішки – це те, заради чого всі ми живемо. Колектив прокуратури Луганщини на чолі з її керівником Олексієм Ляшенком бажає, щоб Святий Миколай завітав до кожної оселі,  приніс щастя усім родинам та подарував дітям надію й віру в чудеса.








Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2033