Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2020

На Луганщині виявлено та припинено роботу ще двох підпільних гральних закладів (ФОТО)

Так, прокурори Сєвєродонецької та Лисичанської місцевих прокуратур спільно з місцевими відділами поліції ГУНП в Луганській області та Управлінням стратегічних розслідувань в Луганській області ДСР Національної поліції України припинили незаконну діяльність двох гральних закладів. Підпільний бізнес організували у містах Сєвєродонецьку та Лисичанську – в  одному з житлових будинків та у підвальному приміщенні будівлі.

Під час проведення слідчих дій вилучено обладнання, яке використовувалося для організації роботи гральних закладів: комп’ютерну техніку, засоби фіксації гри тощо. Вирішується питання про звернення до суду з клопотанням про накладення арешту на вилучене майно.

За вказаними фактами зареєстровано кримінальні провадження за ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом). На даний час встановлюються організатори та особи, причетні до ведення незаконної діяльності.

Прокуратура звертається до громадян з проханням повідомляти у правоохоронні органи про факти виявлення  гральних закладів на території Луганської області.

 



Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1783