Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.06.2020

Колишній керівник комунального підприємства Сєвєродонецька постане перед судом за розтрату чужого майна та службове підроблення

За даними слідства, упродовж 2018 року між комунальним підприємством  та підрядною організацією укладено ряд договорів на виконання робіт з поточного ремонту покрівель житлових будинків у м. Сєвєродонецьку. Посадовець усупереч тому, що  ремонт покрівель проведено не в повному обсязі, особисто підписав та завірив печаткою акт приймання виконаних будівельних робіт, а також  довідку про вартість робіт та витрати.

Внаслідок  неправомірних дій директора комунального підприємства на рахунок підрядної організації безпідставно перераховано грошові кошти в сумі майже 150 тис. гривень.

Нагадаємо, відповідно  до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.

Довідково: санкція статей передбачає до 8  років позбавлення  волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за матеріалами Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1402