Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2020

У регіональній прокуратурі проведено навчально-методичний онлайн-семінар з питань впровадження інституту кримінальних проступків

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень» набирає чинності з 1 липня 2020 року.

Захід відкрив прокурор Луганської області Олексій Ляшенко. У вступному слові він акцентував увагу учасників онлайн-семінару на актуальності теми обговорень та належному застосуванні законодавчих змін на практиці.

Спільні навчання керівників відділу дізнання Головного управління Національної поліції в Луганській області, керівництва та працівників структурних підрозділів прокуратури Луганської області та місцевих прокуратур проведено з метою спільного підходу до вивчення кримінальних проваджень про злочини, визначені як кримінальні проступки, та звернення особливої увагу на недопущення порушення норм процесуального права України в перехідний період.

Під час навчально-методичного семінару присутні заслухали доповіді викладачів кафедри кримінально-правових дисциплін ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка про особливості розслідування кримінальних проступків у формі дізнання відповідно із внесеними змінами до законодавства України.

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 1348