Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2020

Прокуратура Луганської області заявила позов про визнання недійсним договору з реконструкції очисних споруд на майже 37 млн грн, укладеного з порушеннями законодавства

Встановлено, що у квітні 2020 року один з департаментів Луганської обласної державної адміністрації та товариство з обмеженою відповідальністю уклали договір, відповідно до якого підрядник зобов’язувався виконати будівельні роботи з реконструкції очисних споруд у с. Половинкине Старобільського району.

При цьому прокуратура з’ясувала, що тендерна пропозиція переможця не відповідала вимогам тендерної документації, що могло призвести до неякісного виконання робіт та нераціонального використання бюджетних коштів. Суб’єкт господарювання не надав документів, які підтверджують наявність необхідного обладнання та матеріально-технічної бази. Також сторонами спірного договору не врегульовано гарантійний строк якості закінчених робіт та не визначено обов’язок сторін щодо здійснення страхування ризиків випадкового знищення або пошкодження об’єкта будівництва.

Господарським судом Луганської області підтверджено підстави для представництва прокурором інтересів держави в суді та відкрито провадження у справі.

Пресслужба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1228