Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.08.2020

Привітання Прокурора Луганської області Олексія Ляшенка з нагоди Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці Незалежності України

Без державних символів не буває країн. Без поваги громадян до національних святинь неможливе існування держави. Щороку 23 серпня ми віддаємо шану одному з офіційних символів України – Державному Прапору. Синьо-жовтий стяг насамперед є уособленням єдності, незламності, честі та гідності українського народу.

Цьогоріч ми відзначаємо 29-ту річницю Незалежності України. До свободи та суверенності прагли багато попередніх поколінь. Вони хотіли вільно жити, працювати і виховувати своїх дітей у незалежній державі.

Уже третє десятиліття поспіль усі ми з вами творимо історію незалежної України. Ми розбудовуємо нашу державу – кожен на своєму місці. Якою вона є та буде в майбутньому – залежить від кожного з нас.

Сьогодні перед державою постають нові випробування. Ми продовжуємо відстоювати її незалежність та територіальну цілісність. Українські військовослужбовці на передовій боронять Батьківщину. І у державні свята ми не можемо не згадати та не віддати данину пам’яті тим, хто віддав за країну своє життя.

Вірю, що обов’язково настане той день, коли Державний Прапор України знову замайорить над звільненим від окупації Донбасом.

Хочеться побажати мирного неба та віри у завтрашній день! Зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, добробуту та злагоди, нових звершень на благо України!

 

З повагою
Прокурор Луганської області                                                                                               Олексій Ляшенко

 

кількість переглядів: 1034