Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2020

Заступник Генерального прокурора Максим Якубовський представив нового керівника Луганської обласної прокуратури – Миколу Прибігу (ФОТО)

«Микола Сергійович родом із Луганщини. Він очолював районну прокуратуру у період бойових дій, виконував свої повноваження у період активної фази АТО. Досвіду йому не позичати. Тому певен, що разом зі вже рідним колективом керівникові вдасться виконати поставлені завдання та досягнути високих показників в роботі», – підкреслив  заступник Генпрокурора.

У свою чергу Микола Прибіга подякував за надану довіру та наголосив, що націлений на результативну роботу й вирішення проблемних питань регіону.

«Головним завданням, яке стоїть переді мною, як керівником обласної прокуратури, є підвищення рівня законності та правопорядку в регіоні. На кожен факт порушення закону буде надана невідкладна реакція обласної прокуратури. За свою професійну діяльність більшість часу я працював в органах прокуратури на Луганщині. Для мене це рідна земля, тому маю розуміння проблематики області та своє бачення вирішення цих питань», – зазначив керівник обласної прокуратури.

Також під час зустрічі з колективом регіональної прокуратури Максим Якубовський привітав прокурорів із завершенням другого етапу реформи органів прокуратури України – атестацією регіональних прокуратур, її успішним проходженням та переходом у нову структуру.

«Ви довели свою професійність та доброчесність. Завдання, яке, перш за все, ставить перед нами реформа – отримати довіру людей, тих, для кого ми працюємо. Сьогодні запит на справедливість у суспільстві є достатньо великим.  Певен, що реформування дасть нам можливість показати, що ми працюємо для людей  і працюємо для держави», – наголосив заступник Генпрокурора.


Довідково: Микола Сергійович Прибіга народився у м. Луганську. Працював слідчим в органах внутрішніх справ. Розпочав роботу в органах прокуратури з 2005 року. Працював на посадах слідчого прокуратури Новопсковського району, помічника прокурора і слідчого прокуратури Ленінського району м. Луганська, прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні оперативно-розшукової діяльності прокуратури Луганської області, з 2012 року – заступник Луганського прокурора з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері. У жовтні  2013 року очолив прокуратуру Новоайдарського району, виконував свої повноваження в зоні проведення антитерористичної операції. З 2015 року працював у Генеральній прокуратурі Україні на різних посадах прокурорської діяльності.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2484