Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.10.2020

Повідомлено про підозру та взято під варту мешканця Новоайдарського району, який заподіяв смертельні тілесні ушкодження знайомому

За процесуального керівництва Новоайдарського відділу Сєвєродонецької  місцевої прокуратури повідомлено про підозру 50-річному місцевому мешканцю у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Слідством встановлено, що 2 жовтня 2020 року між чоловіком та його знайомим під час вживання алкогольних напоїв виник словесний конфлікт, у ході якого підозрюваний декілька разів вдарив потерпілого дерев’яним стільцем по голові. Коли останній перестав чинити опір, нападник схопив зі столу кухонний ніж та вдарив ним потерпілого в область грудної клітки. Внаслідок проникаючого колото-різаного поранення та пошкодження життєво важливих органів потерпілий помер на місці.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів особа вбивці була відразу встановлена. Новоайдарським районним судом Луганської області до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Новоайдарського відділу Головного управління Національної поліції в Луганській області.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1120