Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2020

Прокурори ознайомили студентів Східноукраїнського національного університету імені В. Даля зі специфікою розслідування та судового розгляду злочинів в умовах збройного конфлікту (ФОТО)

У рамках Меморандуму про співпрацю між  Луганською обласною прокуратурою та Східноукраїнським національним університетом імені В. Даля  у п’ятницю, 20  листопада 2020 року,  відбулася  зустріч  студентів та прокурорів управління, що займається наглядом у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених на тимчасово окупованих територіях у Луганській області та в умовах збройного конфлікту.

Студенти 3-го та 4-го курсів юридичного факультету завітали для спілкування  з працівниками прокуратури  у форматі інтерв’ю та отримання інформації для дослідження судових процесів, пов’язаних зі збройним конфліктом на Сході України.

Під час заходу прокурори ознайомили студентів з теоретичними та  практичними питаннями здійснення процесуального керівництва у кримінальних провадженнях даної категорії злочинів. Також вони зосередили увагу   на проблематиці  під час розгляду справ  судами.

Учасники заходу поставили працівникам прокуратури чимало питань, серед яких щодо категорій злочинів, якими займаються прокурори профільного управління, законодавчі зміни, що сприяють здійсненню правосуддя стосовно військових злочинців, реалізації учасниками кримінального процесу своїх процесуальних прав та інші.

За результатами зустрічі студентами готується аналітичний звіт на тему: «Моніторинг судових процесів, пов’язаних зі збройним конфліктом на Сході України».




Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1450