Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.12.2020

Керівництво прокуратури привітало вихованців Сєвєродонецької обласної санаторної школи з прийдешнім Днем Святого Миколая (ФОТО)

Напередодні Дня Святого Миколая керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга, керівник Сєвєродонецької місцевої прокуратури Олександр Голубов та начальник відділу захисту інтересів  дітей та протидії насильству обласної прокуратури Тетяна Яковенко привітали вихованців Сєвєродонецької обласної санаторної школи.

Гості завітали до дітей із солодощами, а також подарували їм  телевізор для гарного дозвілля.

«Мені дуже приємно сьогодні тут бути присутнім та вітати вас з прийдешнім Днем Святого Миколая Чудотворця – улюбленим святом дітей. Хочеться, щоб ви більше вірили в дива та знали, що мрії обов’язково збуваються. Наше завдання у цей час бути помічниками Святого Миколая. Усі разом ви зможете дивитися улюблені мультфільми та футбол на новому телевізорі», – звернувся до вихованців закладу Микола Прибіга.

У санаторній школі сьогодні виховується 103 дитини з Сєвєродонецька, Лисичанська, Новодружеська та Привілля. У закладі 43 вихованці перебувають на навчанні та лікуванні, 60 – це діти-сироти.

Директор обласної санаторної школи Олена Легостаєва провела для керівництва прокуратури екскурсію навчальними класами, показала, де діти живуть та виховуються.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1143