Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.01.2021

До 10 років позбавлення волі засуджено зловмисника, який здійснив замах на вбивство та низку злочинів на території міста Лисичанська

Вироком Лисичанського місцевого суду Луганської області до 10 років позбавлення волі засуджено місцевого мешканця за вчинення ряду тяжких злочинів, зокрема розбійного нападу та замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 309 КК України).

Публічне обвинувачення у суді підтримували прокурори Луганської обласної прокуратури.

Прокурори у суді довели, що 15 березня 2020 року нетверезий чоловік здійснив розбійний напад на продуктовий магазин, в ході якого спричинив продавчині вогнепальне поранення. Зловмисника затримано по «гарячих слідах». Під час проведення обшуку за місцем проживання особи виявлено та вилучено пістолет, з якого було здійснено постріл,  понад 90 набоїв різного калібру, корпус гранати РГД-5 та особливо небезпечний наркотичній засіб – канабіс.

Сторона обвинувачення надала суду беззаперечні докази вчинення інкримінованих правопорушень, які судом визнано достатніми для ухвалення обвинувального вироку. Свою вину у вчиненні злочинів чоловік визнав.

Довідково: на даний час вирок суду не набрав законної сили, оскільки триває строк апеляційного оскарження (30 днів із дня проголошення вироку).

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1160