Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.04.2021

На Луганщині затримано наркоділка під час отримання посилки з психотропною речовиною в особливо великих розмірах (ФОТО)

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури затримано «на гарячому» мешканця Сєвєродонецька під час отримання  партії психотропної речовини на одному з поштових відділень міста.

За даними слідства, пообіді 22 квітня 2021 року 33-річний чоловік отримав відправлення з наркотоваром для подальшого розповсюдження на території області. При перевірці вмісту посилки виявлено та вилучено пакети з психотропною речовиною PVP загальною масою понад 70 грамів.

Правоохоронці затримали правопорушника у порядку ст. 208 КПК України. Його дії кваліфіковано як незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Наразі за принципової позиції прокуратури до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється Слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Луганській області, оперативний супровід – Управлінням боротьби з наркозлочинністю в Луганській області ДБН Нацполіції України.

За вчинення особливо тяжкого злочину чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 Пресслужба Луганської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 844