Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2021

Мешканця Старобільського району, який вночі пограбував літню жінку, взято під варту

За процесуального керівництва Біловодського відділу Старобільської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру мешканцю селища Біловодськ Старобільського району у вчиненні грабежу, поєднаного із проникненням у житло  (ч. 3 ст. 186 КК України).

За принципової позиції прокурорів 26 травня 2021 року Біловодським районним судом Луганської області до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідством встановлено, що вночі 24 травня 2021 року 52-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зламав замок на вхідних дверях та проник до житлового будинку 74-річної місцевої мешканки. Він змусив літню жінку лягти на підлогу, дізнався, де вона зберігає грошові кошти, а заволодів всіма її заощадженнями у розмірі 1200 гривень.

Після встановлення місцезнаходження чоловіка його затримали у порядку ст. 208  КПК України.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу поліції № 2 Старобільського районного управління поліції Головного управління Нацполіції  в Луганській області.

За вчинення злочину вказаній особі загрожує до 8 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Біловодського відділу Старобільської окружної прокуратури)

кількість переглядів: 988