Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2021

Прокурори Луганщини привітали маленьких дітлахів з Міжнародним днем захисту дітей (ФОТО)

За доброю традицією колективи Луганської обласної прокуратури та окружних прокуратур привітали дітлахів зі святом – Міжнародним днем захисту дітей.  Прокурори завітали до вихованців будинків сімейного типу, дітлахів з багатодітних, малозабезпечених родин, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Виконувач обов'язків керівника Луганської обласної прокуратури Олег Чиж привітав зі святом маленьких вихованців Луганського обласного будинку дитини № 2. Дітям подарували солодощі та фрукти, спортивний інвентар та іграшки, а дітлахи  віддячили своїми теплими усмішками та святковим концертом.

До привітань також долучилися і працівники Сєвєродонецької, Лисичанської, Сватівської, Щастинської, Старобільської окружних прокуратур та їх відділів. Усі об’єдналися задля того, щоб подарувати радість малечі. З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей прокурори завітали до дітей з подарунками –  іграшками,  розвиваючими іграми, солодощами.  

«Діти – майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців. Цей день – не тільки веселе свято для самих дітей, це й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни», – зазначив Олег Чиж.

Бажаємо всім дітлахам міцного здоров’я, добра, яскравих відкриттів, успіхів та здійснення мрій!

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1046