Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2021

Команда прокуратури Луганщини увійшла у трійку призерів турніру з мініфутболу за Кубок Генерального прокурора (ФОТО)

У суботу, 31 липня 2021 року,  у Києві відбулася фінальна частина турніру з мініфутболу за Кубок Генерального прокурора.

У футбольному протистоянні зійшлися 8 команд: Луганської, Донецької, Рівненської, Одеської, Івано-Франківської областей, Київської міської прокуратури, Офісу Генерального прокурора та Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері.

Збірна Луганської обласної прокуратури здобула перемогу у трьох відбіркових матчах. З командою Івано-Франківської обласної прокуратури зіграла з рахунком 3:0, у запеклому поєдинку з Офісом Генерального прокурора – 4:1, а з  прокуратурою Донеччини – внічию, поступившись місцем у фіналі за кількістю забитих у голів у відбіркових матчах.

За бронзу луганчани боролись з одеситами. Гра виявилась дуже напруженою, адже обидві команди  є  сильними гравцями. Вирішальною стала серія післяматчевих пенальті, яка завершилась із рахунком 2:1.

Завдяки командному духу,  професійній та яскравій грі, дружньому плечу, вольовій та непохитній вірі у перемогу, команда Луганської обласної прокуратури стала призером турніру та виборола почесне третє місце. За результатами фіналу Київська міська прокуратура посіла ІІ місце, Донецька обласна прокуратура – I місце.

Під час матчів команду прокуратури Луганщини щохвилини  супроводжувала вболівальницька підтримка. Гучні гасла та оплески колективу фан-клубу обласної прокуратури заряджали футболістів. Любов до команди та потужну підтримку відзначила також Генеральний прокурор Ірина Венедіктова. 

Вітаємо наших футболістів з блискучою грою та високим результатом!

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 956