Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.08.2021

Привітання керівника Луганської обласної прокуратури Миколи Прибіги з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Шановні жителі Луганщини! Дорогі колеги!

Щиро вітаю вас із визначним святом нашої державності – Днем Незалежності України!

За ці 30 років наша держава пройшла довгий шлях та вистояла перед великою кількістю випробувань. З кожним роком розбудови і розвитку країни поглиблюється усвідомлення цієї знаменної події – ухвалення Акту проголошення незалежності України – і її значення для кожного з нас.

Це свято – символ свободи, миру та єдності людей у творенні сьогодення та майбутнього України на основі закону та справедливості. Тільки разом ми можемо його змінити на краще.

Сьогодні ми продовжуємо відстоювати незалежність та територіальну цілісність нашої країни. Українські військовослужбовці на передовій боронять державний суверенітет та недоторканність наших кордонів від російської збройної агресії. У ці державні свята ми схиляємо голову перед Героями, які полягли у боях за Україну.

Вірю, що обов’язково настане той день, коли синьо-жовтий стяг знову замайорить над звільненим від окупації Луганськом, Донецьком та Кримом.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою завтрашнього дня.

Зичу усім нам міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, але насамперед – миру та впевненості у майбутньому нашої незалежної держави!

Слава Україні!

 

З повагою

Керівник Луганської обласної прокуратури                                                                         МИКОЛА ПРИБІГА

кількість переглядів: 924