Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2021

Працівників обласної прокуратури привітали з отриманням службового житла та нагород (ФОТО)

Сьогодні, 1 вересня 2021 року, у Луганській обласній прокуратурі відбулися урочисті збори колективу, присвячені одразу декільком важливим та приємним подіям.

Керівник обласної прокуратури Микола Прибіга разом з керівником Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександром Стрюком вручили двом працівникам обласного відомства ордери на службове житло. Ключі від однокімнатних квартир отримали переселенці з тимчасової окупованої території Луганщини – начальник режимно-секретної частини Ольга Олейник та державний службовець Алла Перепічаєнко.

 


Микола Сергійович подякував керівництву міської влади за підтримку прокурорів, які з початком збройного конфлікту, не зрадивши присязі, продовжили службу в органах прокуратури Луганської області.

 

Також керівник обласної прокуратури привітав начальника відділу нагляду за додержанням законів органами‚ які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, обласної прокуратури Романа Зінченка, якого нагороджено Грамотою Верховної Ради України за вагомий внесок у зміцнення законності, захист конституційних прав і свобод громадян, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 30-ї річниці проголошення незалежності України.

 

 

 

Ще одним приводом для поздоровлень стало обрання прокурора відділу обласної прокуратури Лідії Боровкової секретарем Ради прокурорів України на всеукраїнській конференції  прокурорів, що відбулася в Офісі Генерального прокурора 27-28 серпня 2021  року. Це перше її скликання після визначеного Законом майже дворічного перехідного періоду реформування органів прокуратури. Серед 516 делегатів призначено одинадцять членів Ради прокурорів України.

Микола Прибіга  подякував за плідну роботу та побажав успіхів.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 797