Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2021

Мешканця Рубіжного, затриманого під час збуту метамфетаміну, взято під варту

За процесуального керівництва Рубіжанського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру 44-річному місцевому мешканцю за фактом незаконного зберігання з метою збуту та збуту психотропної речовини, вчиненого повторно  (ч. 2 ст. 307 КК України).

Наразі Рубіжанським міським судом Луганської області до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даними слідства, чоловік, раніше судимий за незаконний обіг наркотиків, займався  реалізацією психотропної речовини метамфетаміну. Збував її  під особистої зустрічі з  покупцями, передачі наркотовару та отримання коштів.

Правоохоронці затримали особу у порядку ст. 208 КПК України безпосередньо під час вчинення злочину.У ході огляду місця події  виявлено та вилучено два медичні шприци з психотропною речовиною.

Слідство   у кримінальному провадженні  триває, проводяться невідкладні слідчі дії. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими відділу поліції № 1 Сєвєродонецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

За протиправні дії підозрюваного загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст.62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Рубіжанського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури)

кількість переглядів: 1210