Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2021

Вбивство молодого патрульного поліцейського на Луганщині – розпочато кримінальне провадження (ФОТО)

Правоохоронці Луганської області встановлюють обставини загибелі під час несення служби 24-річного патрульного поліцейського. Тіло з ознаками насильницької смерті знайдено сьогодні, 16 листопада 2021 року, в орендованій Управлінням патрульної поліції в Луганській області адмінбудівлі, що розташована у місті Рубіжне.

За попередніми даними, у молодого хлопця вистрелили з вогнепальної зброї. Також йому спричинено інші тілесні ушкодження.  Під час огляду місця події було виявлено відсутність табельної зброї загиблого.

На місце вчинення злочину виїжджав керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга. Наразі там працюють слідчо-оперативна група поліції, обласна прокуратура, кінологи, експерти-криміналісти та інші.

За даним фактом за процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури слідчими Головного управління Нацполіції в області розпочато кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація – умисне вбивство  ( ст. 115 Кримінального кодексу України).

Тривають першочергові слідчі дії. На території регіону введено операцію «Сирена» для виявлення та затримання особи, причетної до вбивства.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 876