Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2022

Збив пішохода і втік – перед судом постане мешканець Луганщини

Прокурори Лисичанської окружної прокуратури Луганської області направили до суду обвинувальний акт стосовно 24-річного чоловіка, який порушив правила безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

За даними слідства, у жовтні 2021 року мешканець міста Новодружеськ, що на Луганщині, керуючи технічно справною автівкою, рухався по дорозі. Наближаючись до пішохідного переходу, водій не обрав безпечної швидкості руху автомобіля, не переконався у відсутності пішоходів та здійснив наїзд на потерпілого. Внаслідок ДТП пішохід помер на місці події від отриманих тілесних ушкоджень.

Після аварії підозрюваний зник у невідомому напрямку.

У жовтні 2021 року Лисичанський міський суд Луганської області обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими відділу поліції № 3 Сєвєродонецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

За вчинення протиправних дій чоловіку загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Лисичанської окружної

прокуратури Луганської області)

кількість переглядів: 954