Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.04.2023

Сергій Василина провів робочу зустріч з представниками бізнес-асоціацій

Керівник Луганської обласної прокуратури Сергій Василина провів робочу зустріч з представниками бізнес-асоціацій Луганщини в режимі відеоконференцзв’язку. До участі долучився начальник управління захисту інвестицій та запровадження спеціалізації прокурорів Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Офісу Генерального прокурора Олександр Максименко.

«Захист інвестицій та допомога добросовісному бізнесу, надто у воєнний час, – запорука розвитку країни на економічному фронті. Ми маємо забезпечити справедливу роботу правоохоронних органів і запобігти неправомірному втручанню їх у діяльність підприємців, які зараз працюють і наповнюють бюджет», – зазначив Сергій Василина.

Учасники обговорили питаннях взаємодії бізнесу з правоохоронними органами та важливість боротьби зі злочинними проявами недоброчесних підприємців.

За результатами зустрічі були підготовлені пропозиції щодо подальшої конструктивної взаємодії бізнес-асоціацій з органами прокуратури.

 

Примітка: інформацію про факти порушень прав суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності або тиску на них з боку правоохоронних органів можна надавати до Луганської обласної прокуратури усно на телефон «гарячої лінії» 066 815-86-93 та письмово – на електронну адресу [email protected].

Також звертатися можна до органів прокуратури за місцем фактичного перебування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 720