Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2024

Сергій Василина провів нараду за підсумками 2023 року

Підсумували роботу за минулий рік та обговорили подальші плани з урахуванням зауважень Офісу Генерального прокурора України.

Керівник Луганської обласної прокуратури наголосив, що наразі пріоритетом залишається документування та розслідування воєнних злочинів рф.

Тут важлива співпраця з міжнародними партнерами, які надають всебічну допомогу нашим прокурорам та діляться певним успішним досвідом.

Він зазначив, що робота з викриття зрадників та колаборантів, які перейшли на бік ворога, не припиняється, і буде продовжуватись.

Також акцентував увагу на необхідності посилення боротьби з проявами корупції, особливо в бюджетній сфері, та організованої злочинності.

«Наша задача сьогодні ‒ встановити винних, які в умовах війни завдають збитків бюджету країни, зробити все можливе, аби забезпечити відшкодування, і притягнути таких осіб до відповідальності», ‒ зауважив Сергій Василина.

Він пояснив, що попри повномасштабне російське вторгнення ми не маємо права забувати й про наше майбутнє, ‒ наших дітей.

«Надважливим завданням є захист інтересів дітей, поновлення їхніх порушених прав та інтересів. Маємо забезпечувати використання всіх інструментів захисту постраждалих від домашнього насильства, які визначено законодавством та орієнтовано на міжнародні стандарти», ‒ констатував Сергій Василина.

Також потрібно пам’ятати, що ми працюємо для людей, заради людей і майбутнього нашої країни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 512